Kremalı Milföy Kayık Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Milföy Kayık Tarifi



Kremalı Milföy Kayık Tarifi

Malzemesi:
375 gr milföy hamuru
100 gr kesme şeker

İç malzemesi:
300 gr krem şantiy
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı toz şeker

Hazırlanışı:

Milföy hamurunu buzdolabında muhafaza ediyorsanız, kremalı kayıkları hazırlamadan bir saat önce buzdolabından çıkarın ve oda sıcaklığına getirin Hamuru açarak 13 cm uzunluğunda oval parçalar halinde kesin Bu parçaları yağlanmış tepsiye dizin Kesme şekerini döverek küçük parçalar haline getirin ve hamurların üzerine ekin Tepsiyi fırına koyarak 15 dakika pişirin Soğuduktan sonra krem şantiyi, vanilya ve şeker ile çırpın Kayıkların yarısına kremayı sürün, diğer yarısını da üzerine kapatın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.