Gül Tatlısı (Erzurum)

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gül Tatlısı (Erzurum)



Gül TatLısı (Erzurum)

4 adet yumurta
4 kaşık yoğurt
12 kaşık un
1 çay kaşığı karbonat
2 su bardağı ayçiçek yağı
3 su bardağı toz şeker
3,5 su bardağı su
1 kaşık limon suyu

Şurubun malzemelerini bir tencereye koyun ve kaynatın Daha sonra soğumaya bırakın
İki su bardağı sıvı yağı bir tencereye koyun Diğer malzemelerden kek kıvamında bir hamur yapın ve gül kalıbını bu hamura batırıp kızgın yağa döküp kızartın Hamurları şerbete atın ve servis tabağına dizin Arzunuza göre süsleyin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.