![]() |
Haluj Tarifi (Düzce) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haluj Tarifi (Düzce)Hamur Malzemeleri: 750 gr un 1,5 tatlı kaşığı tuz ılık su İç Malzemeleri: 1 baş kuru soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı pulbiber 1,5 kg patates, haşlanmış ve püre haline getirilmiş Sos Malzemeleri: 3 yemek kaşığı tereyağı 3 tatlı kaşığı pulbiber Yoğurt 750 gr un ve 1,5 tatlı kaşığı tuzla karıştırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|