Memur Sandiviçi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Memur Sandiviçi Tarifi



Memur Sandiviçi Tarifi

1 uzun sanviç ekmeği (ya da francala)
125-180 gr (8-12 çorba kaşığı) tereyağı
750 gr soğuk et (2,5 cm kalınlığında kesilmiş)
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
3 çorba kaşığı hardal

Ekmeği uzunlamasına ortadan ikiye kesip, her iki parçasını yağlayınız Etleri ekmeğin bir yarısının üstüne dizip, tuz ve biberi serperek, hardalı sürünüz Ekmeğin öteki yarısını üstüne kapatıp, elinizle bastırınız Sandviçi, yağlı kağıda yada alüminyum kağıda sarıp, dilediğiniz zaman dilim dilim keserek servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.