ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pasta, Kek, Börek & Kurabiye (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=688)
-   -   Memur Sandiviçi Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1010321)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 05:17 AM

Memur Sandiviçi Tarifi
 
Memur Sandiviçi Tarifi

1 uzun sanviç ekmeği (ya da francala)
125-180 gr (8-12 çorba kaşığı) tereyağı
750 gr soğuk et (2,5 cm kalınlığında kesilmiş)
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
3 çorba kaşığı hardal

Ekmeği uzunlamasına ortadan ikiye kesip, her iki parçasını yağlayınız. Etleri ekmeğin bir yarısının üstüne dizip, tuz ve biberi serperek, hardalı sürünüz. Ekmeğin öteki yarısını üstüne kapatıp, elinizle bastırınız. Sandviçi, yağlı kağıda yada alüminyum kağıda sarıp, dilediğiniz zaman dilim dilim keserek servis ediniz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.