Briyoş Ekmeği Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Briyoş Ekmeği Tarifi



Briyoş Ekmeği Tarifi

MİKTAR
Süt 80 ml
Yumurta 4 adet
Tereyağı 200 gr
Tuz 24 gr (2 tatlı kaşığı)
Beyaz un 575 gr
Şeker 70 gr
Kuru maya 12 gr (1 yemek kaşığı)

HAZIRLANIŞI
Süt, yumurta ve eritilip ılıtılmış tereyağını pişirme haznesine koyun
Daha soma kalan malzemeyi yukandaki sırayla ilave edin 4 numaralı pişirme programını, 2 numaralı kızartma seviyesini ve 1000 gr ayarını seçin
Başlama-durma düğmesine basın Programın bitiminde makineyi açıp pişirme haznesini dışarı çıkartın
Ekmeği haznenin içinde hafifçe ılımaya bırakın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.