![]() |
Briyoş Ekmeği Tarifi
Briyoş Ekmeği Tarifi
MİKTAR Süt 80 ml. Yumurta 4 adet Tereyağı 200 gr. Tuz 24 gr. (2 tatlı kaşığı) Beyaz un 575 gr. Şeker 70 gr. Kuru maya 12 gr. (1 yemek kaşığı) HAZIRLANIŞI Süt, yumurta ve eritilip ılıtılmış tereyağını pişirme haznesine koyun. Daha soma kalan malzemeyi yukandaki sırayla ilave edin. 4 numaralı pişirme programını, 2 numaralı kızartma seviyesini ve 1000 gr. ayarını seçin. Başlama-durma düğmesine basın. Programın bitiminde makineyi açıp pişirme haznesini dışarı çıkartın. Ekmeği haznenin içinde hafifçe ılımaya bırakın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.