Taramalı Kanepe Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taramalı Kanepe TarifiTaramalı Kanepe Tarifi 250 g hazır tarama 1 tatlı kaşığı ayçiçek yağı 1/2 tatlı kaşığı hardal 1 çorba kaşığı krema 1/2 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu 2 tatlı kaşığı ince kıyılmış taze soğan Süsleme için birkaç taze soğan sapı, bir tutam kırmızıbiber 1 çavdar ekmeği (ince dilimlenmiş) 24 küçük kapari (yıkanıp süzülmüş) Taramayı, kremayı, limon suyunu, çiçekyağını, hardalı, ince kıyılmış taze soğanı ve kırmızıbiberi bir kâseye koyup, iyice karıştırın 4 cm'lik yuvarlak ve tırtıllı bisküvi kalıbı kullanarak, ince dilimlenmiş çavdar ekmeğinden 24 yuvarlak dilim hazırlayın Çavdar ekmeği dilimlerinin üstüne taramalı karışımı sürüp, üstlerini kıyılmış taze soğan sapları ve kapariyle süsleyin Kanepeleri geniş bir tabağa yerleştirip servis yapın![]() |
|
Taramalı Kanepe Tarifi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taramalı Kanepe TarifiTaramalı Kanepe Tarifi MALZEMESİ 8-10 Adet küçük sandviç 200 Gr hazır tarama 1 Dilim bayat francala 1 Limon suyu 3 Kaşık zeytinyağı Bir miktar zeytin YAPILIŞI 1 Hazır taramayı ıslatılmış ve sıkılmış ekmek içi ile eziniz 2 Limon ve zeytinyağını azar azar ilave ederek karıştırınız 3 Sandviçleri arzu ettiğiniz büyüklükte diliniz 4 Bu karışımdan dilimler üzerine sürünüz 5 Zeytinin çekirdeğini çıkartıp, yıldız şeklinde keserek kanepeleri süsleyiniz
|
|
Taramalı Kanepe Tarifi |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taramalı Kanepe Tarifi5 adet kanepelik ekmek dilimi 2-3 çorba kaşığı tarama 5-6 adet kırmızı turp veya kornişon Ekmekleri istenilen şekilde kesip, hazırlayınız Ekmeklerin üzerine hazır taramadan birer parça sürünüz Üstlerini dilim şeklinde kesilmiş turp, kornişon vb ile süsleyip, servis yapınız
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|