Avcı Sosu Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Avcı Sosu TarifiAvcı Sosu Tarifi Malzemeler: 1 tatlı kaşığı yağ 1 adet küçük soğan, çok ince kıyılmış 3 kaşık biber salçası 50 gr tereyağı 200 gr mantar, piyaz doğranmış Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırıp, içinde de soğanı ilave ediniz Bir kere karıştırdıktan sonra biber salçasını ilave ediniz, karıştırarak kaynatıp 2 dakika daha kaynattıktan sonra küçük bir kaba süzdürünüz Tereyağında mantarı iyice sote yapıp, sosun içine boşaltarak iyice karıştırınız Ağzı kapalı olarak sıcak benmaride muhafaza edip, arzu ettiğiniz zaman kullanınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|