Lahos Tava Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lahos Tava TarifiLahos Tava Tarifi 8 lahos balığı filetosu 3 çorba kaşığı un 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı rafine yağ 2 orta boy limon (dilimlenmiş) 1 demet maydanoz Lahos filetolarını tuzlayıp una bulayınız Fazla ununu silkeleyip bir kenara koyunuz Bir tavada rafine yağı kızdırınız Lahos filetolarının her iki yanlarını da kızgın yağda 4-5 dakika, kızartınız Tavayı ateşten alıp, balıkları ısıtılmış bir servis tabağına çıkarınız Limon dilimleri ve maydanozla süsleyerek servis ediniz Not: Lahos tava, biraz ağır olmakla birlikte lezzetli bir baş yemektir Yanında limon soslu yeşil salata ile servis edilebilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|