Milföy Tavşan Kulağı Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Milföy Tavşan Kulağı Tarifi5 adet milföy hamuru (kare şeklinde) 25 gr margarin (yumuşak) 3-4 yemek kaşığı toz şeker 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı toz şeker (üzeri için) Milföyleri tezgahın üzerine sıralayıp çözülünceye kadar bekletin Margarini eritip soğutun Yumuşayan milföyleri üst üste koyup merdane ile 20x20 cm boyutunda açın Üzerine margarini sürün Toz şekeri vanilya ile karıştırıp hamurun üzerine eşit şekilde serpin Açtığınız hamurun karşılıklı iki kenarından 5er cm genişliğinde içe doğru katlayın Aynı kenarları tekrar içe doğru, ortada birleşecek şekilde katlayın Ve son olarak ortadan ikiye katlayın Hazırladığınız uzun hamuru 1 cm eninde dilimleyin, yatırarak pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine sıralayın ve pişirin Elektrikli fırın ayarı: Turbo pişirme: 180°C (önceden ısıtılmış) Alt-üst pişirme: 190°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 10-15 dakika Fırından çıkartıp bekletmeden üzerlerine toz şeker serpin Soğutup servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|