Kefal Buğulaması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kefal Buğulaması Tarifi



Kefal Buğulaması Tarifi

1 kg kefâl balığı

1 soğan

1 diş sarımsak

yarım limon suyu

250 gram domates

2 adet defne yaprağı

60 gram zeytinyağı

tuz

Balık kalın parçalara kesilir Bir tepsiye sıralanır Aralarına kıyılmış maydanoz konur, üzserine halka şeklinde doğranmış soğan ve biber serpilir Doğranmış domates de üzerine konur Kıyılmış sarımsak ve defne yaprağı, 60 gr yağ, limon suyu konarak üzerine tuz serpilir

Üzeri kapak veya kâğıt örtülerek pişirilir

Not: Her türlü balıktan buğulama yapılabilir Balığın kılçıkları çıkarılırsa daha iyi olur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.