Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, mazemeleri, pratik, tarifi, tas, yapılışı

Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı Mazemeleri

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı Mazemeleri



Tas Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler
  • 500 gr kuşbaşı et
  • 2 soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
  • tuz
  • karabiber
Pratik Tas Kebabı Tarifi [*]Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz[*]Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk pişiriyoruz[*]Yemek tamamdır yanına patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.