Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baklava, levrek, sakızlı, sebzeli, tarifi, yufkasında

Baklava Yufkasında Sebzeli Ve Sakızlı Levrek Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baklava Yufkasında Sebzeli Ve Sakızlı Levrek Tarifi



BAKLAVA YUFKASINDA SEBZELİ VE SAKIZLI LEVREK TARİFİ

Malzemeler
100 gr levrek fileto
1 taze soğan
1 kabak
1 havuç
2 yemek kaşığı zeytinyağı
yarım demet maydanoz
1 damla sakızı
1 yaprak baklava yufkası
tuz
karabiber
50 gr eritilmiş tereyağı

Yapılışı

Rendelenmiş havuç ve kabak, doğranmış taze soğan ve yarım demet maydanoz ile iki yemek kaşığı zeytinyağında kavrulur Tuz, karabiber ve dövülmüş damla sakız ilave edilerek pişirilip soğutulur Soğumuş sebze harcı, 100 gr doğranmış levrek fileto ile karıştırılır Sakızlı ve sebzeli levrek harcı baklava yufkasına sarılıp fırın tepsisine alınır Üzerine fırça ile erimiş tereyağı sürülüp, 180 derecede 15 dakika pişirilir


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.