Kılıç Balığı Haşlaması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kılıç Balığı Haşlaması Tarifi



Kılıç Balığı Haşlaması Tarifi

Balığı temizleyip tencere ya da geniş kenarlı bir tepsiye doğrayın Üzerine çıkıncaya kadar su, biraz sirke ve tuz koyup ateşe sürün Kaynamaya başlayınca ateşi hafifletin Çok kaynamadan çekip balıkları süzün, bir tabağa koyup, üzerini soslayın Fırında kılıç yerine haşlamasını tercih edin Çünkü kılıç ağır bir balıktır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.