ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Kılıç Balığı Haşlaması Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1002174)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 06:26 AM

Kılıç Balığı Haşlaması Tarifi
 
Kılıç Balığı Haşlaması Tarifi

Balığı temizleyip tencere ya da geniş kenarlı bir tepsiye doğrayın. Üzerine çıkıncaya kadar su, biraz sirke ve tuz koyup ateşe sürün. Kaynamaya başlayınca ateşi hafifletin. Çok kaynamadan çekip balıkları süzün, bir tabağa koyup, üzerini soslayın. Fırında kılıç yerine haşlamasını tercih edin. Çünkü kılıç ağır bir balıktır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.