Kabaklı Et Köftesi Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabaklı Et Köftesi TarifiKabaklı Et Köftesi Tarifi 250 gr kıyma 1 adet kabak 1 adet kuru soğan 1 çay bardağı galeta unu 1 tatlı kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Kabak soyulur, rendelenir Suyu sıkılarak bir kenara konur Rendelenmiş soğan, galeta unu, tuz, karabiber, kimyon ve kıyma 2-3 dakika yoğrulur Üzerine kabak katılır, biraz daha yoğrulur Sonra cevizden küçük parçalar alınır, parmak şekli verilir Yağlanmış tepsiye dizilir Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|