Taze Otlu Piliç Dolması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Otlu Piliç Dolması Tarifi



Taze Otlu Piliç Dolması Tarifi

MALZEMELER
1 adet bütün piliç
1 çorba kaşığı sıvı yağ

HARÇ İÇİN
6 dilim ekmek içi
Yarım su bardağı portakal suyu
6 adet taze soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım demet taze dal kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz

Ekmek içini ufalayın Taze soğan, maydanoz ve taze kekiği ince doğrayın Derin bir kabın içine ekmek içini, doğradığınız yeşillikleri ve portakal suyunu ilave ederek karıştırınTuz ve karabiber ile lezzetlendirin
Hazırladığınız harcı, önceden temizleyerek yıkadığınız pilicin içine doldurun Pişme esnasında dışarıya taşmaması için piliçlerin ayaklarını bağlayarak doldurduğunuz bölgeye destek yapın
Fırını 170°C ısıtın Pilici bir fırça yardımı ile yağlayıp fırınlayın Yaklaşık 45 dakika piliç altın sarısı renk alıncaya kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.