|
|
#31 |
|
ctn_86
|
eller pek bişi mana etmio diyebilirim ya biraz güzel olsun ööle kirli pis olursa katlanamam valla söölerim ellerin çok pis diye :):):) sevdiğinin alkol almasına karışır mısın |
|
|
|
#32 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Yafff şöle bişi var karışırım amma yinede kendi bilir ![]() ![]() ![]() İllaki dıosa see you![]() ![]() ![]() Aşkta nedir seni heyecanlandıran ![]()
|
|
#33 |
|
ctn_86
|
hiç beklemediğim bi anda araması bile beni heyecanlandırır ![]() ![]() mesela işinin en yoğun saati olduğunu bildiğim ve aramayacağını düşündüğüm bi saatte arayıp sesini duymak istedim dese ayaklarım yerden kesilir :)sence aşkta heyecan biter mi |
|
|
|
#36 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
YAAAFFF ONUN İÇÜN AZİM GEREKIO ![]() ![]() NE BİLEM FARKLI ŞELER DENEMEE BAŞLARIM ![]() ![]() ![]() ![]() Evliliği düşünmen için ne kadar süre geçmeli veya nei anlamış olman lazım ![]()
|
|
|
|
#37 |
|
ctn_86
|
süreyi bilmiorum ama güven verici,saygılı ve dürüst olduğundan emin olduğum anda düşünmeye başlayabilirim evlilik için en idal yaş sence kaç? |
|
|
|
#38 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
erkek içün 22-23 bayan 20-23 arası seni seviorum sözcüünü ne kadar sıklıkta kullanırsın |
|
|
|
#39 |
|
ctn_86
|
çok az kullanırım ![]() ![]() söölediğim zaman ağız alışkanlığı olduğu için diil yüreğimi titretecek şekilde olmasını isterim![]() ![]() ![]() sence mantık evliliği mi aşk evliliği mi |
|
|
|
#40 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
aşk olmasını ister bu cocuk amma bu zamanda ekmek aslanın kuyruunda ![]() ![]() O yüzden zorunlu maddi evlilik olii![]() ![]() ![]() Peki sen sevdimmi tam severim diebilirmisin ![]()
|
|
|
|
#41 |
|
ctn_86
|
kesinlikle EVET ![]() ![]() ![]() mantığınla kalbin arasında kalsan hangisini seçersin ![]() kalbinin dediğini mi mantığının dediğini mi????
|
|
|
|
#42 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Kalp bu bağımsız çalışii zati ![]() ![]() Eğer kalp ağır basıo ise zati o gider ![]() ![]() ![]() ![]() Onsuzken hangi şarkıları dinlersin ![]()
|
|
|
|
#44 |
|
pesimistt
|
tabiki hyr ![]() ![]() biri için intiharı qöze aLır mısınz??
|
|
#45 |
|
Gözyaşı
|
aldım bile ama kurtuldum çoğu kişi yapmacık seviyor sence bu doğrumu aşka inanırmısın |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|