![]() |
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2) |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Gazetelerde bugün bir çocuk resmi gördüm Uzanmış kanlar içinde Avrupa'nın göbeğinde Uyuyor uyuyor Petrol için savaşan Dünya şimdi nerede Amerika Avrupa Almanya hamburger kola Uyuyor uyuyor Toplama kamplarında Nazi vahşeti gibi İnsanlık yok ediliyor Sokak ortasında analar kucaklarda çocuklar Kurşuna diziliyor Hani insan hakları hani çağdaş Avrupa Hepsi hepsi susuyor Bosna'nın ortasında petrollerin yerine İnsan kanı fışkırıyor Sam amca torunları Hitler'in tohumları Hepsi hepsi susuyor Uyuyor uyuyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim Yüreğimde bir çocuk ve cebimde bir revolver Bu aşk burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderim bir nehir akıp gider Bir hatıradır şimdi dalgın uyuyan şehir Solarken o günlerde çocuklar ve askerler Yüzün bir kır çiçeği gibi usulca söner Uyku ve unutkanlık gittikçe derinleşir Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim Yüreğimde bir çocuk ve cebimde bir revolver Bu aşk burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderim bir nehir akıp gider Yan yana uzanırdık ve ıslaktı çimenler Ne kadar güzeldin sen nasıl eşsiz bir yazdı Bunu anlattılar hep yani biten bir aşkı Geçerken bu dünyadan bütün ölü şairler Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim Yüreğimde bir çocuk ve cebimde bir revolver Bu aşk burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderim bir nehir akıp gider |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Değerini bilmez gönlü görmeyen Her hayalin anı başka başkadır Pervane misali döner durur da Elinde kalan her şarkı aşkadır Anlamadan dinlemeden bilmeden İçinden gelen dilinden gelmeden Bir avuç ateş elinde yanmadan Taşıyorsan cesaretin ustadır Ben her kulu kendim bilsem ne olur Bilmeyene anım versem ne olur Yarı yardan ayri tutsam ne olur Atan her yüreğin aşkı aşkadır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Cennetten değilsin bilirim Çığlıklara sebepsin duyarım İçimde büyür korkum nefretim Keşmekeş sancınım Sen aklıma gelince Kırık dökük kapımdan Çek ellerini soframdan Ufacık tefecik dünyamdan Git bir an önce Vermeden almaya hükmettin Bedelini kim öder zannettin Devran dönerse ha bugün ha yarın Boğulma sakın Okyanuslar yükselince Ben düşmanım çünkü senden değilim Kan kusmadım hiç olmadı petrolüm Halıya bastın çamurdun Oysa ne zor temizlemiştim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Gittiğin yer bakışların kadar uzak olamasa gelirdim Dön dön diye bilmek için Ayrılık bu işte sende sanki farklı mı zaman Bildiğin sonbahar bu aynı rüzgar aynı hazan Şimdi yaralı olsada o düşe anlam katan Bizdik bizdik ikimizdik Bugün burada cumartesi Ben senin saçlarını suçlar bakışlarını Geveze susmalarını bile özledim Bugün oradada cumartesimi Sende beni benim gibi özledinmi Aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek Ne kadar acı ne kadar komik ve ne kadar bana ait Değil mi? Sev beni tut bırakma tutunamadım hayata Yalnızlık tak etti oğlum çok uzakta Acıyı çıkar yüzümden gül gülmene al beni Korkuyorum sev beni Bu şehir çılgın bu şehir artık bir deli Bu şehir çıkmış çileden ben seni görmeyeli Sev beni tut bırakma tutunamadım hayata Yalnızlık tak etti oğlum çok uzakta Acıyı çıkar yüzümden gül gülmene al beni Korkuyorum seversen geçermi? Bu şehir çılgın bu şehir artık bir deli Bu şehir çıkmış çileden ben seni görmeyeli |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|