Cevap : Haftanın Konuğu |
11-04-2008 | #166 | |
dejavu2009
|
Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
11-04-2008 | #167 |
dejavu2009
|
Cevap : Haftanın KonuğuBöyle bir şeyi kaçırmış olamam değil mi? :) hey Aşk, kim sana anlam vermeye çalışmadıki Hangi birimiz onun için mantıklı bir cümle kurabildiki? Ya da Aşk, meyvesini yetiştirmeye çalıştığımız bir ağaçtır Çünkü ürünü kimin aldığı belli değildir |
11-04-2008 | #168 |
|
Cevap : Haftanın KonuğuAşk konusunda güzel bir cvp olmuş beni güldürdünüz açıkcası=) bir soruda benden olsun o zaman hocam: Öğrenci psikolojisini anlayabiliyormusunuz yani anlayabildiğinizi düşünüyormusunuz olası bir sorunla karşılaştığınızda yaklaşımlarınız nasıl oluyor karşı tarafdan ne bekliyorsunuz? inşallah ne demek istediğimi anlatabilmişimdir=) |
11-05-2008 | #169 | |
dejavu2009
|
Öğrenci psikolojisini anlamaya çalışmak bir yana o zaten hayatımızın bir parçası olmuş ve bizimle bütünleşmiş bir halde artık Bir sorun karşısında öğrencilerimin yaşı gereği onlardan fazla birşey bekleyemem Onları direk değiştirmeye çalışmaktan çok yönlendirmek en mantıklısıdır Bahsetmeye çalıştığın "sorunlar" kısmı, yani çok geniş bir yapıya sahip Öğrencilerimle ciddi sorunlarım olmaz Ama sorun çıkmayacağı anlamına gelmez Konuşarak ya da testlerle bu işi halledebirim ama haticee'ye anlattığım sorunlar ayrı bir kategoride yer alır ve o sorun konunun bir yönüdür sadece |
|
11-05-2008 | #170 |
bonsoir
|
Cevap : Haftanın KonuğuMüzikle uğraşmanız bir nebze olsun rahatlatıyordur siziBizde siirt te 4 yıl kaldık , o zamanlar şırnak ilçeydi ama hiç şırnak a gidemedik güvenlik açısından:) siz kaç yıldır oradasınız?? |
11-05-2008 | #171 | |
dejavu2009
|
Siirt'i gördüm Hatta Eruh'tan Şırnak'a doğru akşama vakti arabayla geçmiştim Gerçektende hayalet kasabalarını andırıyordu Şırnak'ta 4 yılım doluyor Alıştık buraya |
|
11-05-2008 | #172 |
haticee
|
Cevap : Haftanın Konuğu[quote=dejavu2009;244217]Çok başka bir şeydir diiyemiyeceğim çünkü bana soran herkes başarılı öğrencin varmı? diye soruyor Ordaki öğrenciler başarılı olamaz diye düşünen çok Gerçekten çok başarılı ve azimli öğrencilerim var Onlar için çok emek sarfediyorum Umarımki ilerki hayatlarında başarılarıyla bir yerlere gelirler Ama ne yazıkkı eğitim alanındaki uğraşımız biraz farklı özellikle kız çocuklarının okullaşma oranını arttırmak için çok çaba sarfettik Bu konudaki emeklerimizin karşılığını bir nebze olsun aldık ama ailelerin tavrı değişmedikçe uğraşlarımız çok fazla sonuç veremeyecek[/quote ülkemizin sizin gibilere ihtiyacı var kesinlikleyolunuz açık olsuninşallah yanlış anlasılmaların bir sonu gelirinsallah en yakın sürede kız arkadaslarımızıda okulda görürüz siz yinede uğrasmaya devam edinnsonuç elbet gelecektir |
11-05-2008 | #174 |
su perisi
|
Cevap : Haftanın KonuğuEeee hocam evlilik ne zaman düşünüyorsunuz?? Oralardan bir yengemiz olabailirmi acaba, ne dersiniz?? |
11-11-2008 | #176 |
|
Cevap : Haftanın Konuğukonukluğu için hocamıza teşekkür ediyor ve onu uğurluyoruz herşey gönlünüzce olsun |
11-11-2008 | #178 |
merve16
|
Cevap : Haftanın Konuğurica ederim ben teşekkür ederim canım
11-11-2008 | #179 |
merve16
|
Cevap : Haftanın Konuğuresimler de süper bu arada çok sağol canım |
11-11-2008 | #180 |
mavilim