![]() |
Et Haşlama Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Haşlama TarifleriEt Haşlama Malzemeler: eşit parçalarda kemikli veya kemiksiz, kuzu veya dana et,2 adet soğan,1 baş sarımsak,orta boy patates kaç adet isterseniz,10 yaprak defne ![]() Hazırlanışı: etimizi geniş tencereye alın,soyup yıkadığınız soğanı ve patatesleri ilave edin,sarımsakları ve defne yaprağını ekledikten sonra ,tüm malzemenin üstünü örtecek kadar su ilave edip ocağa alabilirsiniz,taze bir et 1 saatte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Et Haşlama Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Haşlama TarifleriKuzu Haşlama Malzemeler:
Etler düdüklüye üstüne geçecek kadar su iel konur ve kapağı kapatılmadan 15 dk kaynatılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Et Haşlama Tarifleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Haşlama TarifleriKuzu Gerdan Haşlama Malzemeler: * 500 gr ![]() * 2 havuç * 1 brokoli * 4 patates * arpacık soğan * kereviz yaprağı * limon * 1 çorba k ![]() * 1 yumurta sarısı * su * tuz Hazırlanışı: Etin üstüne biraz su ekleyerek bir iki taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra üzerine brokolileri ilave edin ve 5 dk ![]() ![]() ![]() ![]() Not:Oktay Usta Tarifi ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|