İsirgan Çorbasi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İsirgan Çorbasi




ISIRGAN ÇORBASI

Malzemeler:
1 kg ısırgan,
1 su bardağı mısır unu
5 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz

Yapılışı:
Isırganlar seçilip yıkandıktan sonra kaynayan suyun içine atılır İyice piştikten sonra süzülür Süzgeçte kaşıkla ezilerek ısırganların süzgecin altına inmesi sağlanır Ezilen ısırgan tekrar ateşe koyulur, mısır unu ilave edilir 20 dakika pişirilir Sarımsak ve kızdırılmış tereyağı ilave edilerek servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.