![]() |
Böbrek Hastaları İçin Yemek Önerileri - İştah Açıcılar - Taze Fasulye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böbrek Hastaları İçin Yemek Önerileri - İştah Açıcılar - Taze FasulyeTaze Fasulye (6 Porsiyon) Malzemeler 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 bardak soğan, ince doğranmış 1/2 bardak domates, doğranmış 1 paket dondurulmuş taze fasulye, 300 gr ![]() 1 diş sarımsak, ezilmiş (isteğe bağlı) 1/2 çay kaşığı yenibahar Lezzet verecek kadar karabiber Yapılışı Soğanları zeytin yağında yumuşayana kadar kavurun ![]() ![]() ![]() Baharatları ekleyin ve fasulyeler yumuşayana kadar 15 dakika daha kaynatın ![]() ![]() ![]() İpucu Bu iştah açıcı, ana yemek olarak da sunulan Lubi’nin çeşidi olup, başka yemeklere de mükemmelen eşlik edebilen bir sebzedir ![]() ![]() ![]() Bir Porsiyonun Besin Değerleri Protein 1 gram Potasyum 155 mg ![]() Sodyum 4 mg ![]() Karbonhidrat 5 gram Kalori 66 Fosfor 23 mg ![]() Kalsiyum 29 mg ![]() Yağ 5 gram Roche Müstahzarları Sanayi Anonim Şirketi’nin katkılarıyla |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|