Çıtır Ekmek |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıtır EkmekMalzemeler, * 3 dilim tost ekmeği * 1 çorba kaşığı margarin * 1 çay kaşığı kekik Hazırlanışı, 1 Tost ekmeklerinin kenarındaki kabukları çıkarın 2 Kenarları çıkarılmış tost ekmeklerini küp şeklinde doğrayın 3 Fırın tepsisine pişirme kâğıdı serip ekmekleri tepsiye alın 4 Kısık ateşte margarini eritip içine kekiği ekleyip karıştırın 5 Ekmeklerin üzerinde gezdirin 6 Önceden ısıtılmış 180 derece fırında ekmekler altın sarısı renk alana kadar kızartın 7 Pişen ekmekleri fırından çıkarıp soğuması için bekletin 8 Salata ya da çorbalarla birlikte servis yapın Fatoş Bulgurcu |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|