![]() |
Tavuklu Kirma Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Kirma BöreğiTavuklu Kirma Böreği Malzemeler 2 Adet Yufka 4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 200 gr Haşlanmış Beyaz Tavuk Eti 1/2 Çay Bardağı İri Dövülmüş Ceviz Tuz , Karabiber , Kırmızıbiber Kişniş 1 Su Bardağı Süt 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 2 Diş Sarmısak 100 gr Rendelenmiş Dil veya Kaşar Peyniri Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak haşlanmış tavuk etini küçük parçalar halinde doğrayalım ![]() ![]() Küçük bir fırın tepsisini yağlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tavada tereyağını eritelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu tavuklu harcın üstüne dökelim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tavuklu Kirma Böreği |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Kirma BöreğiTavuklu Kırma Böreği Bizim için hazırladığı nefis lezzetlerden bir tanesi de tavuk börekti ![]() ![]() Malzemeler 2 Adet Yufka 4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 200 gr Haşlanmış Beyaz Tavuk Eti 1/2 Çay Bardağı İri Dövülmüş Ceviz Tuz , Karabiber , Kırmızıbiber Kişniş 1 Su Bardağı Süt 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 2 Diş Sarmısak 100 gr Rendelenmiş Dil veya Kaşar Peyniri Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak haşlanmış tavuk etini küçük parçalar halinde doğrayalım ![]() ![]() Küçük bir fırın tepsisini yağlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tavada tereyağını eritelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu tavuklu harcın üstüne dökelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|