![]() |
Tencerede Sebzeli Süt Danası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tencerede Sebzeli Süt DanasıMALZEMELER 600 gr Süt Danası (yağsız but) 500 gr Karışık Sebze (patateshavuç soğan sarmısak ve biber gibi sert sebzeleri tercih edin) 150 gr Soyulmuş Domates 1 Bağ Taze Biberiye 1 Bağ Taze Kekik Zeytinyağı Tuz Taze Çekilmiş Karabiber HAZIRLANIŞI Fırına girebilen dibi kalın bir tercerede zeytinyağını kızdırdıktan sonra eti koyup 1-2 dakika çevirin ![]() ![]() Tencereyi ateşten alıp kabaca doğranmış sebzeleri etin etrafına dağıtın ![]() ![]() ![]() Etin kalınlığı pişme süresini değiştirebilir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|