![]() |
Tencerede Sebzeli Süt Danası
MALZEMELER 600 gr Süt Danası (yağsız but) 500 gr Karışık Sebze (patateshavuç soğan sarmısak ve biber gibi sert sebzeleri tercih edin) 150 gr Soyulmuş Domates 1 Bağ Taze Biberiye 1 Bağ Taze Kekik Zeytinyağı Tuz Taze Çekilmiş Karabiber HAZIRLANIŞI Fırına girebilen dibi kalın bir tercerede zeytinyağını kızdırdıktan sonra eti koyup 1-2 dakika çevirin. Yanmamasına dikkat edin ama heryeri renk alsın. Tencereyi ateşten alıp kabaca doğranmış sebzeleri etin etrafına dağıtın. Üstünü kapatıp sıcak fırına (180-200 derece) koyun. 25-30 dakika sonra etin pişmiş olması gerekir. Etin kalınlığı pişme süresini değiştirebilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.