Makarna Haslama |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Makarna HaslamaMakarnanızın çok daha lezzetli ve hafif olması için haşlarken tencerenizin içine biraz süt katın; farkı hemen anlayacaksınız![]() Maydanozları saklarken Maydanozlarınızı kuru olarak kıyıp uzun süre muhafaza edebilirsiniz Böylecehem her zaman kullanıma hazır olur hem de uzun süre yeşil halini korur![]() Kıyılmış maydanozu yemeklerin içinde kullanabileceğiniz gibi yemeklerin üzerinde süsleme amaçlı da kullanabilirsiniz ![]() Nanenin kokusunu artırmak için Üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz![]() Patates kızartırken fazla yağ emmemesi için Patates dilimlerini kızgın tavaya atmadan önce süt dolu bir kabın içine koyun Böylece fazla yağ emmez hem de daha lezzetli olur
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|