![]() |
Tavuklu Pazılı Kapama Tarifi - Tavuklu Pazılı Kapama Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Pazılı Kapama Tarifi - Tavuklu Pazılı Kapama YapılışıTavuklu Pazılı Kapama Tarifi - Tavuklu Pazılı Kapama Yapılışı - Tavuklu Pazılı Kapama Nasıl Yapılır? Malzemeler: * 6 tavuk pirzola * 2 patates * 2 havuç * 1 demet pazı * 1 kuru soğan * 2 diş sarımsak Terbiyesi için: * 1 kase yoğurt * 1 yumurta * Yarım limon * 2 çorba k ![]() * Sutuz * tane karabiber Hazırlanışı: Tavukları haşlayın ![]() ![]() Diğer tarafta pazıları önce kaynar suya daha sonra soğuk suya daldırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|