Üç Nokta Nedir?-Üç Noktanın Kullanımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Üç Nokta Nedir?-Üç Noktanın KullanımıÜç Nokta Nedir?-Üç Noktanın Kullanımı
suçlamak incelmek çoğalmak![]() ![]() ![]() Güneşli fırtınalar renk renk çiçekler![]() ![]() ve başka insanlarla birlikte yeni bir hayata hazırlanıyordu![]()
toprak sarı çıplak ağaçlar sarı![]() ![]() ![]() Sana uğurlar olsun ![]() ![]() Ayrılıyor yolumuz!Onu bir defacık görebilmek için nelere katlanmazdım ki ![]() ![]() ![]() Kar yılın ilk karı![]() ![]() Belliydi yağacağı Kaç gündür neydi o soğuklar öyle!El elin eşeğini elbette türkü söyleyerek arar Hele eşek zorla aranıyorsa Üstelik Subaşınınsa![]() ![]() ![]() ![]() Trenin pencerelerinde gülümseyen kadınlar el sallayan çocuklar![]() ![]() Keskin bir tren düdüğü![]() ![]() Trenin birdenbire salıverdiği yoğun bir buhar![]() ![]() her şey bir su katmanının altında yok oluverdi birden Sonra genzi yakan o bildik kömür kokusu![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Bey’in oğlunun da adı karışmış![]() Haberi ![]() ![]() ’dan dinledim![]() Toplantıya gelenler arasında ![]() ![]() var mıydı?Kılavuzu karga olanın burnu b ![]() ![]() ![]() tan çıkmaz![]() Yerden topladığı ![]() ![]() ları onun arkasından fırlattı![]() ![]() ![]() adam yine her yeri dağıtmış![]() B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 Nisan (burada yer adı gizlenmiş)
![]() ![]() Annelerinin esvaplarını kızlar giyer büyükannelerinin mücevherlerini torunlar takardı Sırmalı çedik pabuçlar kırmızı feraceler![]() ![]() Ah hele kırmızı feraceler![]() ![]() Baharın yeşil çimenleri üzerinde seyir yerlerinde kadınlar tıpkı birer gelincik çiçeği gibi parlarlardı![]() ![]() ” (Bahar ve Kelebekler; Ömer Seyfettin)*Bu görevdeki üç nokta yay ayraç içerisinde de konabilir
Bir adım kalınca onu kıyafetinden tanıdılar:- Koca Ali ![]() ![]() Koca Ali be’ (Diyet)
-Kimsin! -Ali ![]() ![]() ![]() -Hangi Ali? - ![]() ![]() ![]() -Sen misin Ali usta?-Benim ![]() -Ne arıyorsun bu vakit buralarda? -Hiç ![]() ![]() ![]() -Nasıl hiç? Suya çekicini mi düşürdün yoksa? -! ![]() ![]() (Diyet)
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|