![]() |
Üç Nokta Nedir?-Üç Noktanın Kullanımı
Üç Nokta Nedir?-Üç Noktanın Kullanımı
Güneşli fırtınalar. renk renk çiçekler... ve başka insanlarla birlikte yeni bir hayata hazırlanıyordu.
Sana uğurlar olsun... Ayrılıyor yolumuz! Onu bir defacık görebilmek için nelere katlanmazdım ki... Kar. yılın ilk karı... Belliydi yağacağı. Kaç gündür neydi o soğuklar öyle! El elin eşeğini elbette türkü söyleyerek arar. Hele eşek zorla aranıyorsa. Üstelik Subaşınınsa.... Trenin pencerelerinde gülümseyen kadınlar. el sallayan çocuklar... Keskin bir tren düdüğü... Trenin birdenbire salıverdiği yoğun bir buhar... her şey bir su katmanının altında yok oluverdi birden. Sonra genzi yakan o bildik kömür kokusu...
Haberi ...’dan dinledim. Toplantıya gelenler arasında ... var mıydı? Kılavuzu karga olanın burnu b....tan çıkmaz. Yerden topladığı ...ları onun arkasından fırlattı. ... adam. yine her yeri dağıtmış. B...... 7 Nisan (burada yer adı gizlenmiş)
*Bu görevdeki üç nokta yay ayraç içerisinde de konabilir.
- Koca Ali... Koca Ali. be’ (Diyet)
-Kimsin! -Ali... -Hangi Ali? -... -Sen misin. Ali usta? -Benim. -Ne arıyorsun bu vakit buralarda? -Hiç... -Nasıl hiç? Suya çekicini mi düşürdün yoksa? -!... (Diyet) |