|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| nesil, sanatçıyı, tanıyamıyacak, usta, yazıkki, yeni |
Yazıkki Yeni Nesil Usta Sanatçıyı Tanıyamıyacak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yazıkki Yeni Nesil Usta Sanatçıyı TanıyamıyacakEN GÜZEL K SUNAL REPLİKLERİ <ŞABAN>badi Ekrem: Uzak dogudan gelen, bütün dunyayı saran ve felsefesi olan bu sporun adı nedir ![]() İnek Şaban: Güreş olabilir mi? Badi Ekrem: Hayır evladım Hani bak televizyonda oynuyor![]() İnek Şaban: Bonanza ![]() Badi Ekrem: Hayır Hani hocası var bööleİnek Şaban: Tamam anladım ihtiyar delikanlı ![]() Badi Ekrem: Hoaayiiir Hani bak böyle![]() ![]() quwwwa quowwa quwa![]() ![]() ![]() bir sure sonra ![]() ![]() ![]() ![]() İnek Şaban: Buldum Charlie'nin MelekleriBadi Ekrem: Huoaaaaayiiiiir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevtap: Hocam ben söyleyebilir miyim Badi Ekrem: Ah tabiyy ![]() BuyrunSevtap:Kung-fu Badi Ekrem: Bravo tebrik ederim, ayrica diğer bayan arkadaşpları da tebrik ederim i-hii![]() ![]() ----------------------------------------------- Badi Ekrem: Kaldır şunu Şaban!! Şaban: Hocam kalkmıyo ![]() Badi Ekrem: Kaldır diorum !! Şaban: Yaw kalkmıyo diyom kaldır diyo hhıhı ----------------------------------------------- Maho Ağa: O ne, ula dur, napirsın laa, dellendin mi hayvanoğluhayvan K Sunal: Bu suyun esansı eskik ağam, itibarına kölge düşiyMaho Ağa: Ula puştoğlu seni K Sunal: Kovdunmu ağamMaho Ağa: Kovmirım ulan kovmirım, durzi kovmirım ----------------------------------------------- İnek Şaban: Aaaa sende mi kaçtın mahmut hoca? Hayret yaw tünelde hiç karşılaşmadık ![]() ![]() ----------------------------------------------- K Sunal: Yahu Ramazan bizim kumandanın bu evde ne işi var ?H Akçatepe: Şişşşt sesini çıkartma kumandan senin süt annenin ağabeyiymişK Sunal: Allaaahh o zaman süt kumandanım oluyor demekki , gidip elini öpeyimH Akçatepe: Şaban dur saçmalamaaaa!!----------------------------------------------- H Akçatepe: Hişşt gürültü etme beK Sunal: Kim ediyo be?H Akçatepe: Sen!K Sunal: Evet ben hiii----------------------------------------------- H Akçatepe: ŞabaaanK Sunal: Neeaa??H Akçatepe: Elmaaa , S KoyyK Sunal: SelmaaaH Akçatepe: Ehe Kıçına KoyyK Sunal: Burdamı Çok Ayıpp??H Akçatepe: Elmanın Kıçına KoyyK Sunal: Hee! ElmaassH Akçatepe: Bulduk İşte Elmasııı----------------------------------------------- Badi Ekrem: Şabaaaan ![]() gel burayaaaa![]() ![]() Buna ne denirŞaban: Ne biliym ben??!! Badi Ekrem: Cirit cirit ![]() hadi at!!Şaban: Nie lazım değil mi Badi Ekrem: Aaaatttt!!! ----------------------------------------------- Bihter : Çok naziksiniz Ramazan bey Şaban: Öyleeyimdir hiihihihihig!! Bihter : Üstelite cok küstahsınız Şaban: aman efem,iltifat ediyosunuz hihiiiihihg!! (Şaban koltuktan düşer) Bihter : Bişey oldumu ramazan bey? Şaban: Yok canım, birazcık, g t m acıdı, o kadar hıhııhg!----------------------------------------------- Kadın: Beni nasıl buluyosun Sait: Valla çok kolay buluyorum merdivenden çıkıyorum sola dönüyorum ![]() ----------------------------------------------- Baba: Al bu parayı ama sakın zamparalık yapmayasın haa!!K Sunal: Ne zamparalığı bu kadarcık parayla şey bile çekilmez![]() Baba: Ne çekilmez? K Sunal: Niyet![]() not: bu sahneyi izleyenler hatırlayacaktır ne bile çekilmeyeceğini açık açık yazmıyorum ----------------------------------------------- Ş Şen: En büyük çadıra yanaşK Sunal: Yanaştım zatenŞ Şen: Şimdi işin sonuna geldik aslanım benim! Şaban? içerde ne görüyosun?K Sunal: İçerde hıyar gibi bi herif varŞ Şen: Napıyo o hıyar?K Sunal: Telefonla konuşuyo kumandanımŞ Şen: Bu son konuşması olcak ayınınK Sunal: Bi daha konuşturmayalım kumadanımŞ Şen: Şaban? gözün kesiyomu alaşağa edebilcek misin iti?K Sunal: Anasını bile bellerim itoğlu itinŞ Şen: Güzel yavaşça içeri süzülK Sunal: Süzüldüm zatenŞ Şen: Ağır bişey al elinei vur herifin kafasınaGÜMP K Sunal: Vurdum herifin kafasına kumadanım sesin kesildi yahu?----------------------------------------------- Komutan: Olay nası intikal etti? Şaban: Efendim şimdi bu adam karşıdan geliyodu ![]() Hüsamettin: Hööööööööstttt ben adammıyım?? Şaban: Değilmisin?? vah vah!! ----------------------------------------------- bu sahnedede bizim ineğe hocanın ağzından mektup yazmışlardı beni seviyorsan sınıfta inek gibi mööö le diye Şaban: Mööööööööööööö Şaban: Mööööööööööööö!!!!! Semra Hoca: Möö??? Şaban: Eeett Möööö ihihihihi ----------------------------------------------- Elden Sırayla Maaş Dağıtılır ![]() ![]() ![]() ![]() Patron: -300 Patron: -300 Patron: -300 Patron: 100(Kemal Sunal) K Sunal: Onlara 300 bana neden 100Patron: Onlar sendikalı K Sunal: ne olmuş Bende Harranlıyımsöylenmeye başlar : way şerefsiz hemşerisine torpil geçiyo ----------------------------------------------- Ferit: Alsana Şaban bu leblebiler Güdük'ün dolabına saklamış namussuz akşam yürüttük Şaban: Dolaba saklamış haaaa kalleeş Ben de gözünün önünde yiyim hıyarın Ooohh beee enayi leblebisi yemekte çokpek güzel oluyo Sen de mi enayinin birinden yürüttünGüdük: Yok,ineğin birinden yürüttüm muahaha ----------------------------------------------- Bilo: Ne itip duriysen ulaa Feyzo: Sus günah abdest alıyosun eşşolueşşek Eunzubillaaaahh------------------------------------------------ Ş Şen: Ula bu faşo nedirki?K Sunal: Böle puşt kibin i ne kibin bişeyŞ Şen: Ulan seni![]() ![]() ![]() K Sunal: Koviimisen ağamŞ Şen: Kovmirem ulan itoğlu it------------------------------------------------ T Paşa: Leylaaa sana bir şiir yazdım okuyayım mı?Leyla: Okuyun paşam ![]() ![]() "T Paşa: Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir,En sevdiğim tatlı kazandibidir ![]() Leyla sev beni sokma müşküle, Beraber kaşık atalım bir tabak keşküle ![]() ------------------------------------------------ Ramazan: Muhterem hanfendi! Siendie insianmiısın Şaban: Ramazan ne diyon kendine gel Ramazan:Sen karışma, Sana insian diyenin gozü çıksıin ![]() Şaban: Sende karımısın bea şu hale bak ne biçim karısın lan sen ![]() Ramazan: Şaban kendine gel ne diyosun Şaban: Dur ramazan çok güzel gidiyorum hıhıhıh Ramazan: Sen bir meleksin meleeeeek Şaban: Evet hıhı melek yaw dimi Ramazan melek ------------------------------------------------ Güdük: Söyle bakalım Şabannn ineklerde mantık varmıdır? Şaban : İnek babandır Hoca : Aaa Güdük: Hocam müsadenizle dövicem! Hoca : Müsade sizin buyrun Güdük: Seni terbiyesiz seni, seni haylaz seni Şaban : Ne vuruyon eşoğlueşşek Güdük: Sus otur yerine ------------------------------------------------ ALLAH Rahmet Eylesin Kemal Sunal Usta Bir Tiyatro Sanatçısı İdi
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|