|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balıkesir, bilgileri, delıce, dursunbey, ilköğretim, okulu |
Delıce İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Delıce İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Delıce İlköğretim Okulu Tanıtımı - Delıce İlköğretim Okulu Resimleri - Delıce İlköğretim Okulu Hakkında DELİCE İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz devlet tarafından 1950 yılında tek dershaneli,bir müdür odalı,bitişiğinde lojmanlı olarak yapılmıştır ![]() Okulumuz 04 10 1950 tarihinde bir öğretmenle eğitim-öğretime başlamıştır Daha sonra 1962-1963 yıllarında ek olarak bir derslikle okul binası yapılmıştır Böylece okulumuz iki dershaneye kavuşmuştur![]() 1950 yılında yapılan okulumuzu 1984 yılında okul binasının duvarlarında yer yer çatlaklar görülmüş yıkılma tehlikesine karşı binanın yıkımına karar verilmiştir Eğitim- öğretimde o yıllarda kooperatif binasında yapılmaya devam edilmiştir![]() Devlet tarafından 1985 yılında içinde eğitim öğretimi devam edilen 3400m lik arsa üstüne 460m lik 4 derslikli,1müdür odalı ,2araç odası bulunan,kız ve erkek tuvaletleri içinde olmak üzere betonarme bir okul binası yapılmıştır![]() Okulumuz 4 öğretmen kadrosuyla çalışmaktadır Okulumuzun 2 adet lojman kadrosu bulunmaktadır Okulumuzun etrafı taş duvarlarla çevrilidir Okulumuz öğrencilerinden 6,7,8 sınıflar taşımalı olarak Dursunbey Neziha Bal İlköğretim Okuluna gitmektedir![]() Okulumuz ilçe merkezine 18 km uzaklıktatır ![]() Delıce İlköğretim Okulu Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Delıce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Delıce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Delıce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Delıce İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / DURSUNBEY Adı: DELICE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DELICEI O O![]() Telefon Numarası: 2666781090 E-mail Adresi: 653267@meb k12 tr Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Delıce İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|