![]() |
Delıce İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Delıce İlköğretim Okulu Tanıtımı - Delıce İlköğretim Okulu Resimleri - Delıce İlköğretim Okulu Hakkında
DELİCE İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz devlet tarafından 1950 yılında tek dershaneli,bir müdür odalı,bitişiğinde lojmanlı olarak yapılmıştır. Okulumuz 04.10.1950 tarihinde bir öğretmenle eğitim-öğretime başlamıştır.Daha sonra 1962-1963 yıllarında ek olarak bir derslikle okul binası yapılmıştır.Böylece okulumuz iki dershaneye kavuşmuştur. 1950 yılında yapılan okulumuzu 1984 yılında okul binasının duvarlarında yer yer çatlaklar görülmüş yıkılma tehlikesine karşı binanın yıkımına karar verilmiştir.Eğitim- öğretimde o yıllarda kooperatif binasında yapılmaya devam edilmiştir. Devlet tarafından 1985 yılında içinde eğitim öğretimi devam edilen 3400m.lik arsa üstüne 460m.lik 4 derslikli,1müdür odalı ,2araç odası bulunan,kız ve erkek tuvaletleri içinde olmak üzere betonarme bir okul binası yapılmıştır. Okulumuz 4 öğretmen kadrosuyla çalışmaktadır.Okulumuzun 2 adet lojman kadrosu bulunmaktadır.Okulumuzun etrafı taş duvarlarla çevrilidir.Okulumuz öğrencilerinden 6,7,8. sınıflar taşımalı olarak Dursunbey Neziha Bal İlköğretim Okuluna gitmektedir. Okulumuz ilçe merkezine 18 km uzaklıktatır. Delıce İlköğretim Okulu Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Delıce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Delıce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Delıce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Delıce İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / DURSUNBEY Adı: DELICE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DELICEI.O.O. Telefon Numarası: 2666781090 E-mail Adresi: 653267@meb.k12.tr Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Delıce İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |