![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Menderes İzmirGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İl Özel İdaresi tarafından 2005 – 2006 Eğitim – Öğretim yılının II ![]() ![]() ![]() 1 Müdür, 1 Müdür Yrd ![]() 1 Anasınıfı Öğretmeni, 1 memur, 2Hizmetli 16 Şube+ 1Ana Sınıfı Şubesi; 414+18=432 Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 782 69 95 Okulun Faksı: 232 782 69 98 Okulun Adresi: 752 sok ![]() ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: gazimem35@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı : 20 km İlçe Merkezindedir ![]() Her türlü ulaşım imkanı bulunmaktadır ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 200-350 TL Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|