![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Menderes İzmir
Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İl Özel İdaresi tarafından 2005 – 2006 Eğitim – Öğretim yılının II. Döneminde açılarak hizmet vermeye başlayan okul tek binadan oluşmaktadır. Lojmanı yoktur. 1 Müdür, 1 Müdür Yrd., 12branş, 10 sınıf 1 Anasınıfı Öğretmeni, 1 memur, 2Hizmetli 16 Şube+ 1Ana Sınıfı Şubesi; 414+18=432 Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 782 69 95 Okulun Faksı: 232 782 69 98 Okulun Adresi: 752 sok. n.4 Gazipaşa Mahallesi Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: gazimem35@hotmail.com Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı : 20 km İlçe Merkezindedir. Her türlü ulaşım imkanı bulunmaktadır. Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 200-350 TL Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |