Musa Karabaş Anaokulu Ereğli Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Musa Karabaş Anaokulu Ereğli KonyaEreğli Musa Karabaş Anaokulu Hakkında - Musa Karabaş Anaokulu Tanıtım - Musa Karabaş Anaokulu Resimleri - Musa Karabaş Anaokulu İletişim MİSYONUMUZ · Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek · Yaşayarak, görerek, deneyerek eğitim yapmak · Gezi, gözlem ve deneylerle öğrenilenleri pekiştirmek · Çocukların gelişim düzeylerini (duygusal, bilişsel, sosyal, psiko-motor, dil), ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak eğitmek · Serbest zaman etkinlikleri ile çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve sosyalleşmelerini sağlamak · Türkçe dil etkinlikleri ile konuşma, anlatma, dinlenme ve iletişim becerileri kazandırmak · Oyun, müzik, drama etkinlikleri ile kavram gelişimlerini sağlamayı ve öğrenmeyi zevk haline getirmek · Çocuklara dengeli beslenme ve dinlenmenin ruh ve beden sağlığı için gerekliliğine inandırmak · Sosyal etkinliklerle (tiyatro, sinema, gezi vb) bilgi, beceri ve görgülerini arttırmak HEDEFLERİMİZ · Okul-Aile işbirliğini destekleyerek, eğitimi sürekli hale getirmek · Okulun ve sınıfların fiziki değişikliklerinin sürekli yenilenmesiyle çocukların estetik duygularının geliştirilmesi ve daha sağlıklı mekanlarda eğitim- öğretim yapmak · Farklı materyal ve oyuncaklarla çocuklardaki uyarıcı sayısını arttırmak · Çevre tarafından tercih edilen örnek bir okul olmak · Çocuklarımızı ilköğretime en iyi şekilde hazırlamak · Eğitim etkinliklerin değerlendirilmesinde belirlenen hedeflere ne ölçüde ulaşıldığının tespitinin yapılarak planlamayı bu sonuçlar doğrultusunda yapmak Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ MUSA KARABAŞ ANAOKULU Adresi: ÜÇGÖZ MAHALLESİ KARAGEDİKLİ CAMİ YANI Telefon Numarası: 3327101166 Faks Numarası: 3327101166 E-mail Adresi: Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/42/12/875309/ Okulumuzdan Resimler biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|