![]() |
Musa Karabaş Anaokulu Ereğli Konya
Ereğli Musa Karabaş Anaokulu Hakkında - Musa Karabaş Anaokulu Tanıtım - Musa Karabaş Anaokulu Resimleri - Musa Karabaş Anaokulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg MİSYONUMUZ · Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek. · Yaşayarak, görerek, deneyerek eğitim yapmak. · Gezi, gözlem ve deneylerle öğrenilenleri pekiştirmek. · Çocukların gelişim düzeylerini (duygusal, bilişsel, sosyal, psiko-motor, dil), ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak eğitmek. · Serbest zaman etkinlikleri ile çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve sosyalleşmelerini sağlamak. · Türkçe dil etkinlikleri ile konuşma, anlatma, dinlenme ve iletişim becerileri kazandırmak. · Oyun, müzik, drama etkinlikleri ile kavram gelişimlerini sağlamayı ve öğrenmeyi zevk haline getirmek. · Çocuklara dengeli beslenme ve dinlenmenin ruh ve beden sağlığı için gerekliliğine inandırmak. · Sosyal etkinliklerle (tiyatro, sinema, gezi vb.) bilgi, beceri ve görgülerini arttırmak. HEDEFLERİMİZ · Okul-Aile işbirliğini destekleyerek, eğitimi sürekli hale getirmek. · Okulun ve sınıfların fiziki değişikliklerinin sürekli yenilenmesiyle çocukların estetik duygularının geliştirilmesi ve daha sağlıklı mekanlarda eğitim- öğretim yapmak. · Farklı materyal ve oyuncaklarla çocuklardaki uyarıcı sayısını arttırmak. · Çevre tarafından tercih edilen örnek bir okul olmak. · Çocuklarımızı ilköğretime en iyi şekilde hazırlamak. · Eğitim etkinliklerin değerlendirilmesinde belirlenen hedeflere ne ölçüde ulaşıldığının tespitinin yapılarak planlamayı bu sonuçlar doğrultusunda yapmak. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ MUSA KARABAŞ ANAOKULU Adresi: ÜÇGÖZ MAHALLESİ KARAGEDİKLİ CAMİ YANI . Telefon Numarası: 3327101166 Faks Numarası: 3327101166 E-mail Adresi: Web Adresi: http://okulweb.meb.gov.tr/42/12/875309/ Okulumuzdan Resimler .biz - anaokulum.org - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |