|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
111, altında, anlatımsignature, creator, full, imzaniz, maillerinizin, olsunflash |
![]() |
E Mail'lerinizin Altında İmzaniz Olsun!!(Flash Anlatım)(Signature Creator 1.11 Full) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() E Mail'lerinizin Altında İmzaniz Olsun!!(Flash Anlatım)(Signature Creator 1.11 Full)Signature Creator 1 ![]() ![]() E Mail'lerinizin altına imzanızı atın çok güzel küçük ve kullanışlı bi program hani bazı e mail'lerin altında görmüşsünüzd&a mp;#252;r gönderen kişinin imzası vardır artık sizde aynısını yapabilirsiniz hemde çok kolay bi şekilde; altta programı nasıl kullanacagınızı ögreten küçük bi flash(video) var önce programı kurun daha sonra ögretici linke tıklayıp nasıl yapacağınızı ögrenebilirsiniz ![]() İndirdiginiz RAR dosyasının içinde linkteki ögretici flash'ın aynısı var isterseniz oradan da açabilirsiniz ANLATIM adında ki bu dosyayı boş bir browser sayfasına atarak İMZA programını nasıl kullanacağınızı ögrenebilirsiniz kendi uploadımdır ![]() Dosya Şifresi : boss Dosyanın İçindekiler: Setup,ooooo ve Ögretici Flash Yorumlarınızı ve Hakediyorsam REP'lerinizi Bekliyorum Hadi Kolay Gelsin Programı İndirmek İçin TIKLAYINIZ ![]() ![]() ![]() Programın Nasıl Kullanılacağını Ögrenmek İçin TIKLAYINIZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|