Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı



Pratik Tas Kebabı Tarifi - Pratik Tas Kebabı Yapılışı - Pratik Tas Kebabı Nasıl Yapılır - Pratik Tas Kebabı Malzemeleri



Yağlı koyun etini doğrayınız 350 gram et için, 2 soğan hesabıyla soğan çentiniz Tuz, Baharat serpip ovunuz, sonra çorba tasına dökünüz Çukurca bir sahana tası başaşağı kapayınız, orta ateşe oturtunuz Et pişerken salıverdiği suyu çekince sahanın kenarından bir kepçe sıcak su koyunuz Bu suyu da çekerse yarım kepçe daha koyup, 2 saat sonra ateşten indiriniz ve servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.