ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=428614)

Prof. Dr. Sinsi 08-13-2012 02:55 AM

Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı
 
Pratik Tas Kebabı Tarifi - Pratik Tas Kebabı Yapılışı - Pratik Tas Kebabı Nasıl Yapılır - Pratik Tas Kebabı Malzemeleri



Yağlı koyun etini doğrayınız. 350 gram et için, 2 soğan hesabıyla soğan çentiniz. Tuz, Baharat serpip ovunuz, sonra çorba tasına dökünüz. Çukurca bir sahana tası başaşağı kapayınız, orta ateşe oturtunuz. Et pişerken salıverdiği suyu çekince sahanın kenarından bir kepçe sıcak su koyunuz. Bu suyu da çekerse yarım kepçe daha koyup, 2 saat sonra ateşten indiriniz ve servis yapınız.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.