![]() |
Enginarli Dana Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginarli Dana KapamaMalzemeler 1 ![]() 8 ENGİNAR GÖBEĞİ, PİŞİRİLMİŞ 4 BÜYÜK SOĞAN 4 DOMATES, 2 LİMON 2 DİŞ SARMISAK 1 ÇORBA KAŞIĞI KİMYON 1/2 ÇORBA KAŞIĞI ZENCEFİL (TOZ) 1 DEFNE YAPRAĞI 1 KADEH SEK BEYAZ ŞARAP 1/2 SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞI (KOMİLİ SIZMA) TUZ, KARABİBER YAPILIŞI Etleri 3 cm kalınlığında parçalara bölün ![]() ![]() Bir büyük tepside eti, sarımsağı, maydonozu, soğanı ve kim*yonu, zencefili, zerdeçalı iyice harmanlayın ve üzerlerine ya*rım bardak sızma zeytinyağını dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|