Şaraplı Tavuk Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şaraplı Tavuk Tarifi YapılışıŞaraplı Tavuk Tarifi - Şaraplı Tavuk Nasıl Yapılır - Şaraplı Tavuk Malzemeleri Şaraplı Tavuk Malzeme: • 2 çorba kaşığı zeytinyağı • 1 adet soğan, küp şeklinde doğranmış • 700 gr tavuk göğsü, derişiz, kemiksiz, dövülüp inceltilmiş • 1 bardak şarap • 3A az yağlı tavuk suyu • 1 çorba kaşığı mısır nişastası • Tuz ve taze çekilmiş karabiber Hazırlama: Tencerede soğanı yağ ile 5 dakika kavurun Tavukları ekleyip her tarafını 5′er dakika kızartın Şarabı ekleyip 4 dakika daha pişirin Ayn bir kapta mısır nişastasını tavuk suyunda eritip tavukların bulunduğu tencereye ekleyin Sos koyulaşana kadar pişirin İsteğinize göre tuz karabiber ek leyin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|