![]() |
Azeri Doktor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azeri Doktor- Tyk, tyk, tyk ![]() ![]() ![]() - Gelesen ![]() - Selamlar doktor bey ![]() - Salam ![]() ![]() ![]() - Sabahlary salam yasak my diyosunuz? Biz nerden bulalym salamy doktor bey? Neyse zaten hasta olan kyzym ![]() ![]() - Gyzym sen yah?i birine oh?ayyrsan ![]() ![]() - Neee! Benim kyz kimi ok?uyormu?? - Valla kimseyi ok?amyyorum baba! - Sus kyz, doktor yalan my söylüyor? Ellerinde pi?ik var, ordan anlady herhalde hyyy? -Pi?ik ele degel kucaga yara?yr ![]() ![]() - Doktor sen ne diyosun ya ![]() - Siz haradan gelisiz? ( Siz nereden geliyorsunuz?) - At myyyz biz, haradan gelelim? Bak böyle konu?maya devam edersen fena olucak doktooor ![]() - Kyzym soyunasyn, syrtyna gulag asmag isterem ![]() dinlemek istiyorum) ![]() - Babaaa ya, bu adam syrtyma kimin kula?yny asycak yaa ![]() falan istemem, büüeeee ![]() - Kyzymy a?lattyn ![]() - Men indi dayandyraram ![]() durdururum ![]() ![]() - Bak hala ne diyo baba yaaa ![]() - A?lamasan balam ![]() ![]() ya?lydyr, dayanamaz) ![]() - Lan artis doktor, küüüüüüüüüüüüt…! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|