![]() |
Azeri Doktor
- Tyk, tyk, tyk...
- Gelesen. - Selamlar doktor bey. - Salam. Sabahyn heyyr. ( Selam, iyi sabahlar). - Sabahlary salam yasak my diyosunuz? Biz nerden bulalym salamy doktor bey? Neyse zaten hasta olan kyzym. Bir muayene ederseniz. - Gyzym sen yah?i birine oh?ayyrsan. ( Kyzym sen iyi birine benziyorsun). - Neee! Benim kyz kimi ok?uyormu?? - Valla kimseyi ok?amyyorum baba! - Sus kyz, doktor yalan my söylüyor? Ellerinde pi?ik var, ordan anlady herhalde hyyy? -Pi?ik ele degel kucaga yara?yr. ( Kedi ellenmemeli, kuca?a alynmaly). - Doktor sen ne diyosun ya. - Siz haradan gelisiz? ( Siz nereden geliyorsunuz?) - At myyyz biz, haradan gelelim? Bak böyle konu?maya devam edersen fena olucak doktooor. - Kyzym soyunasyn, syrtyna gulag asmag isterem. ( Soyun kyzym, syrtyny dinlemek istiyorum). - Babaaa ya, bu adam syrtyma kimin kula?yny asycak yaa. Ben syrtymda kulak falan istemem, büüeeee. - Kyzymy a?lattyn. - Men indi dayandyraram. Maragym kabardy neçe a?larsan? (Ben ?imdi durdururum. Merak ettim, niye a?lyyorsun?). - Bak hala ne diyo baba yaaa. - A?lamasan balam. Baban ya?lydyr, dözebilamaz. (A?lama çocu?um, baban ya?lydyr, dayanamaz). - Lan artis doktor, küüüüüüüüüüüüt…! |