Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ihtiyacım, manevi, yardıma

Manevi Yardıma İhtiyacım Var:(

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

sa öncelikle siteye üye olmamın sebebi size bunları yazabilmektiyaklaşık 3 sene önce büyük bi istekle örtündüminanın artık açılmayı düşünüyorum sürekligece-gündüz zihnimden gitmiyo,ruhsal olarak çöktümama ruhum ikye ayrıldı sanki bi taraf hayır diyo,diğer yarısı örtünme artık diyoinanın çok utanıyorum bunları yazdığım için ama elimde değil sankiarkadaş ve aile çevremde kapalı insanların sayısı çok çok az,herkes beni gördüğünde aaaaaaaa ne olmuş sana demekten geri kalmıyorlarlütfen desteğinize ihtiyacım varaçılmak istemiyorum ama elimde değil

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

aleyküm selam sevgili kardeşim size ancak şunu diyebilirim kuran-i kerim dinleyinbu çok güzel bir motivasyon olur size
iç aliminizle imanınızla amelnizle yüzleşinahireti düşünün şükrümüz bu kadar az iken bir görevi yarım bırakmak niye ? bunun size getirecegi azap ızdırap niye
başkalarını bıorakın kapının arkasında siz ALLAHın kulsunuz sadece yaradamnnızı düşünün bize verdigi nimetlerini düşünün abdestinizi alın ve dua edin opna sığınıntevbe edin inşa-ALLAH

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com