![]() |
Manevi Yardıma İhtiyacım Var:(
s.a öncelikle siteye üye olmamın sebebi size bunları yazabilmekti.yaklaşık 3 sene önce büyük bi istekle örtündüm.inanın artık açılmayı düşünüyorum sürekli...gece-gündüz zihnimden gitmiyo,ruhsal olarak çöktüm...ama ruhum ikye ayrıldı sanki bi taraf hayır diyo,diğer yarısı örtünme artık diyo.inanın çok utanıyorum bunları yazdığım için ama elimde değil sanki.arkadaş ve aile çevremde kapalı insanların sayısı çok çok az,herkes beni gördüğünde aaaaaaaa ne olmuş sana demekten geri kalmıyorlar....lütfen desteğinize ihtiyacım var....açılmak istemiyorum ama elimde değil ... |
Manevi Yardıma İhtiyacım Var:(
aleyküm selam sevgili kardeşim size ancak şunu diyebilirim kuran-i kerim dinleyin..bu çok güzel bir motivasyon olur size..
iç aliminizle imanınızla amelnizle yüzleşin..ahireti düşünün şükrümüz bu kadar az iken bir görevi yarım bırakmak niye ? bunun size getirecegi azap ızdırap niye.. başkalarını bıorakın kapının arkasında siz ALLAHın kulsunuz sadece yaradamnnızı düşünün bize verdigi nimetlerini düşünün abdestinizi alın ve dua edin opna sığının..tevbe edin inşa-ALLAH... |