Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sekerleme, truf, yumusak

Truf Sekerleme Ve Yumusak Sekerleme

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Truf Sekerleme Ve Yumusak Sekerleme



TRUF SEKERLEME VE YUMUSAK SEKERLEME






TRUF ŞEKERLEME:

MALZEMELER:

2 su bkek kırıntısı

yarım su bkrema

1 su beritilmiş çikolata

fındık




HAZIRLANIŞI

2 Su bardağı kek kırıntısı karıştırma kabına alınırüzerine

yarım su bardağı krema ekleniriyice karıştırılırdiğer taraftan

çikolata benmari usuluyle ya da mikrodalga fırında eritilir

karıştırma kabına alınıriyice yoğrulunca buzdolabında bir

süre bekletilirsoğuyunca dolaptan çıkarılıp küçük küçük

koparılır İçine vişne koyularak yuvarlanırdaha sonra toz

fıstığa bulanır

YUMUŞAK ŞEKERLEME:


MALZEMELER:

1 su beritilmiş çikolata

yarımsu bpudra şekeri

yarım su blabne peyniri


HAZIRLANIŞI:

karıştırma kabına pudra şekeri ve labne peynir alınır

krema kıvamına gelene kadar çırpılırBeyaz çikolata

eritilir ve içine ilave edilirbir güzel karıştırılırbiraz

yayvan bir kapta dondurucuda 12 dk bekletilir

daha sonra yuvarlanır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.