|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allah, için, olurmusunuz, rizasi, sizlerde, yardimci |
![]() |
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci OlurmusunuzEsselamu aleykum verahmetullah Ebediyyen gönül dostlarimiz Bir kardesimin kız kardeşinde beyin tmörü olusmus ![]() ![]() ![]() Ailesi 500 kişiden 500 yasini şerif baslatmislar hastalikta sifada her sey Rabbimiz'den Rabbimiz cc dilerse müminin duasini dahi sifa vesilesi kilar Birer yasin-i serif alaraktan kardesimize Allah cc rizasi icin yardimci olalim insaAllah ![]() ![]() ![]() Rabbimiz cc hasta olan bütün kullarina safi ismi serifi ile sifa versin ![]() ![]() ![]() Mevlam cc razi olsun ![]() ![]() ![]() Baki Hürmetlerimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not : Duyurulara acacaktim basligi acamadim ins dogru yere acmisimdir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuz |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuzyaradanahayran Kullanıcısından Alıntı Esselamu aleykum verahmetullah Ebediyyen gönül dostlarimiz Bir kardesimin kız kardeşinde beyin tmörü olusmus ![]() ![]() ![]() Ailesi 500 kişiden 500 yasini şerif baslatmislar hastalikta sifada her sey Rabbimiz'den Rabbimiz cc dilerse müminin duasini dahi sifa vesilesi kilar Birer yasin-i serif alaraktan kardesimize Allah cc rizasi icin yardimci olalim insaAllah ![]() ![]() ![]() Rabbimiz cc hasta olan bütün kullarina safi ismi serifi ile sifa versin ![]() ![]() ![]() Mevlam cc razi olsun ![]() ![]() ![]() Baki Hürmetlerimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 tane aldım kardeşim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|